luni, 5 iulie 2010

Bai, treziti-va!!!

Tocmai am citit o stire pe Bistriteanul.ro, site pe care il urmaresc aproape zilnic. Stirea e de cacat, jur! Miss Romania 2009, Loredana Salanta, a luat in BAC 9.53! Betoon! Felicitari! Ma intereseaza? Poate! Insa faza tare e ca pe la sfarsitul articolului e amintita si domnisoara Elena Kuji, care nu a luat NUMAI 10 pe linie. Fix pix, nu?


Redactor1: Au terminat astia Bacul. Ce stire bagam?
Redactor2: Poi tre sa vedem cum stau lucrurile.
Redactor1: Gataaa, stiu. O punem pe Kuji Elena, ca doar a luat 10!!
Redactor2: Kuji?? Cine-i aia? N-are rost, nu o cunoaste lumea.
Redactor1: Eh nu! E o fata foarte..
Redactor2: Nu, gata. Stiu! O punem pe Salanta Loredana!
Redactor1: Iarasi pe ea?
Redactor2: Da, prinde bine la cititiori, si uite, pe langa faptul ca e miss, e si desteapta fata!
Redactor1: Eu, totusi, cred ca e mai bine daca scriem despre Kuji, ea e o persoana care..
Redactor2: Nuuu, am si inceput sa scriu!

Cititorul: Mai bine anunta astia ca domnisoara Salanta a luat 9.53 ca doar daca a luat Miss-ul inseamna ca tre sa o scoata in slavi pana cand se marita si apoi tre sa ne anunte si cand sotul o inseala cu X si apoi ca ea o sa isi cumpare casa pe malul lacului Y cu 6 cifre de dolari.


Bai, am inteles ca e o valoare in domeniul modelingului, insa aici era vorba de BAC, unde trebuie sa scoateti in fata alte valori, valori care ne-au reprezentat judetul si orasul la olimpiadele nationale si internationale, valori care o sa fie viitorul Romaniei!

Totusi, pe aceasta cale vreau sa le transmit felicitari tuturor celor care au obtinut note maxime si celor care au terminat cu bine Bacul! Iar cei care, din pacate, nu au reusit sa treaca de acest hop, capul sus ca nu e nenorocire, e doar un examen al vietii pentru care trebuie sa fiti mai seriosi, mai sarguinciosi, mai ambitiosi, mai dedicati.

Bafta multa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu