vineri, 4 iunie 2010

Asteptand Tabita..

Stau. Astept autocarul cu pachetu' lu' Mihai. Ma reazam de peretele de la intrarea in pasajul subteran si, din nou, stau. Ma uit in stanga-drepata, nu am rabdare. N-am rabdare pentru ca vreau la mare (tocmai vorbisem cu Emil, care era la Mamaia, statea pe terasa la bere cu d-l Rosu - aia dupa-amiaza de vineri)...ma uit in stanga, ca din partea aia trebuia sa vina...aud in spate un zgomot de sticla sparta, imi intorc privirea si constat ca era un ringtone de la telefonul unei blonde care probabil astepta si ea ceva >:)(minte bolnava - cum zicea andra)...si apoi prin fata mea trece un tip, la vreo 40 de ani, care semana cu un om din Reghin care punea ringul de dans la concursuri, insa asta arata mai bine, avea parul dat pe spate, purta o geaca de piele, blugi si pantofi simpli, clasici. Se pune in dreapta mea, la vreo 2 metri. Sta vreo 30 de secunde si isi scoate un pachet de tigari, moment in care vine o bruneta la vreo 19 ani si zice: "Nu imi dati, va rog, o tigara?", omul ii da, ea ii multumeste si pleaca. Trece strada, se intalneste cu inca 3 baieti, 2 minori si unul de vreo 21 si pleaca spre Gruia.

Am ramas masca! Jur! Ma gandeam unde este demnitatea fetelor din ziua de azi. Bai, inteleg ca nu ai bani sa iti cumperi tigari, atunci lasa-te in pula mea de fumat, nu cere la oameni pe strada, nu cersi O TIGARA, da-o dracului de treaba!

"Fata, bruneta, 1.60, draguta, vand camion!" - mesajul asta mi l-a transmis acea domnisoara...

Un comentariu:

  1. ba ce dilau esti :)) da ai uitat sa zici ca dupa aia ai pornit spre autogara ca ai crezut ca o trecut tabita inainte sa ajungi u la gara si abia cand erai pe pasarea ce trece peste calea ferata ai vazut ca defapt abia atunci venea tabita si ai fugit mancand pamantu inapoi in gara (ca doar asta se intampa dupa o saptamana de alergat in parc) erai obisnuit :))) da ma esti tare iar fetele ... fetele is dilauce asta e ... (Mihai)

    RăspundețiȘtergere